December 2, 2023

Claudia Iosif, aka „Babs” a părăsit vila în care a locuit ani buni în concubinaj cu Dorian Popa. Și-a găsit un nou „culcuș”, într-o localitatea de la marginea Bucureștiului, unde, deja, s-a „baricadat”. Sexy-bruneta a „convocat” o echipă de muncitori care i-a îndeplinit, ca la carte, cerințele. Aflat la fața locului, „fratele geamăn” al influencerului s-a asigurat că totul decurge conform planului. CANCAN.RO are imaginile și le prezintă în exclusivitate.

11 ani au fost împreună Dorian Popa și Claudia Iosif. Au pus punct poveștii de iubire în luna octombrie, iar fiecare își vede acum de propria viață.

Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris Claudia Iosif la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Poartă nouă pentru Claudia Iosif, aka „Babs”

Între timp, Claudia Iosif și-a mutat lucrurile într-o alta casă, aflată la doar șase kilometri distanță de cea în care a trăit alături de Dorian Popa. Acțiunea nu s-a încheiat, însă, aici. „Babs” a simțit nevoia să se „baricadeze”, așa că a luat legătura cu o firmă de feronerie. Sexy-bruneta dorea o poartă de acces în curte solidă, care să îi asigure siguranța necesară, mai ales că acolo nu doar că locuiește, ci are și atelierul de confecții.

(VEZI AICI: CUM SE RĂZBUNĂ BABS PE DORIAN POPA, DUPĂ CE ACESTA A PĂRĂSIT-O! CE A PUTUT SĂ FACĂ FOCOASA BRUNETĂ CU MAȘINA DE 100.000 EURO PRIMITĂ CADOU DE LA ACTOR!)

Astfel că, marți dimineață, în fața casei Claudiei Iosif și-a făcut apariția o echipă de muncitori, pusă pe treabă. „Șeful de șantier” a fost nimeni altul decât Adrian Botezatu, administratorul firmei. De altfel, afaceristul are o relație strânsă cu „Babs” și Dorian Popa, iar pe influencer nu ezită să-l numească „frate” pe rețelele sociale (INFORMAȚII + FOTO AICI).

„Babs” a ales să se „baricadeze” după ce a părăsit casa unde a locuit cu Dorian Popa

La taclale cu sosia lui Dorian Popa

Pe durata lucrărilor, Claudia Iosif și Adrian Botezatu au stat împreună și s-au asigurat că lucrarea este făcută corespunzător. Cei doi au discutat, au râs și nu au ezitat să-și arate diverse lucruri pe telefoanele mobile. În tot acest timp, muncitorii și-au făcut treaba ca la carte, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO. Au cărat poarta și au montat-o cu grijă, sub privirile lui „Babs”, mai atentă ca niciodată la acțiune.

Claudia Iosif și Adrian Botezatu se uită pe telefon
Claudia Iosif și Adrian Botezatu se uită pe telefon

(NU RATA: MOTIVUL PENTRU CARE DORIAN POPA ŞI CLAUDIA BABS NU AU FĂCUT COPII! NU AU VRUT NICIODATĂ O FAMILIE)

Vizită la primărie

După ce s-a văzut cu „sacii în căruță”, Claudia Iosif a dat o fugă până la primăria din localitate, unde a avut puțină treabă. Ulterior, a părăsit zona la volanul superbului Mercedes E-Coupe, care acum valorează aproximativ 50.000 de euro.

„Babs” pleacă de la primăria localității

A ieșit din relație cu mâna goală

În final, ținem să precizăm că „Babs” a ieșit din relație cu mână goală. Nu s-a ales cu niciuna dintre casele pe care Dorian Popa le-a construit de-a lungul ultimilor ani, deși a trăit alături de acest mai bine de un deceniu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *