May 24, 2024

Andreea Bălan și Jador sunt doi dintre artiștii cu succes din România, fiecare având o carieră muzicală impresionantă.

Cu toate că au colaborat în trecut și au lansat împreună o melodie, atenția publicului a fost atrasă nu doar de talentul lor muzical, ci și de o posibilă relație mai intimă dintre cei doi.

Speculațiile și zvonurile despre o posibilă poveste de iubire între cei doi artiști au fost alimentate de întâlnirile lor la ceas de seară și de anumite ipostaze surprinse de curioși. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a confirmat oficial existența unei relații romantice.

Recent, în cadrul unui podcast realizat de Bursucu, Jador a fost întrebat despre legătura sa cu Andreea Bălan. Deși a evitat să ofere detalii concrete, artistul a lăudat-o pe Andreea ca fiind „o femeie foarte talentată” și „extraordinară”.

Surpriză în showbiz. Andreea Bălan și Jador, împreună. Primele declarații ale artistei: "Există o chimie între noi. Ne-am întâlnit la o emisiune"

Totuși, Jador a dezvăluit că în prezent, Andreea Bălan l-a blocat pe toate rețelele sociale, semn că s-ar fi întâmplat ceva între ei care l-a supărat pe cântăreț.

„Am făcut o piesă cu ea. Andreea Bălan este o femeie foarte talentată, de departe un om extraordinar, o femeie extraordinară, una dintre cele mai deștepte femei cu care am colaborat, cele mai inteligente femei cu care am putut să am de a face. Îi sunt recunoscător că am învățat foarte multe lucruri de la ea, sper că și ea de la mine”, a declarat Jador în podcast-ul realizat de Bursucu.

Cu aceste declarații, Jador a confirmat că legătura lor a depășit granițele colaborării muzicale și că există anumite aspecte neclare care au dus la blocarea sa pe rețelele sociale de către Andreea Bălan.

În ciuda acestor dezvăluiri, misterul legăturii lor rămâne încă neelucidat, iar fanii continuă să speculeze despre natura relației lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *