May 24, 2024

Cântăreața americană de rap Megan Thee Stallion se confruntă cu acuzații serioase din partea fostului ei cameraman, Emilio Garcia, care susține că a fost victima unui mediu de lucru ostil și a hărțuirii în timpul colaborării lor.

Potrivit plângerii depuse în instanță, Garcia a lucrat ca cameraman personal pentru Megan Thee Stallion între anii 2018 și 2023.

El susține că a fost forțat să asiste la un act sexual între cântăreață și o altă femeie pe insula spaniolă Ibiza în iunie 2022, iar ulterior a fost supus unor atacuri grosolane și umilințe din partea acesteia.

În plus, Garcia afirmă că Megan Thee Stallion i-a adresat ordine umilitoare și insulte, inclusiv remarci grossofobe, în timpul călătoriei lor.

Mai mult, salariul său a fost modificat unilateral, trecând de la un salariu fix lunar la plata pe lucrare, fără a-și schimba programul intensiv de lucru.

Avocatul lui Garcia a denunțat comportamentul cântăreței ca fiind inacceptabil și a cerut acesteia să își asume responsabilitatea pentru acțiunile sale.

În timp ce plângerea se concentrează pe relația profesională dintre cei doi, avocatul lui Megan Thee Stallion a respins acuzațiile, precizând că nu a fost depusă nicio plângere de hărțuire sexuală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *