May 24, 2024

Paris Hilton, cunoscută pentru aparițiile ei glamour, a dezvăluit recent detalii despre numele și ziua de naștere a fiicei sale, London Marilyn Hilton-Reum.

Fiind deja mamă pentru a doua oară de cinci luni, Paris a ținut întotdeauna detalii personale despre familia sa într-o sferă privată, însă a decis să împărtășească povestea din spatele numelui fiicei sale.

Alegerea numelui „London” vine din afecțiunea sa pentru orașul cu același nume, unul dintre preferatele sale din lume încă din copilărie. Paris a mărturisit că visase să aibă o fiică cu acest nume, iar combinarea numelui „Paris” cu „Londra” i s-a părut fermecătoare și unică.

Mai mult decât atât, numele „Marilyn” a fost inspirat de bunica sa, iar „Phoenix” este un omagiu adus bunicului ei. Paris a explicat că a dorit să onoreze astfel ambele ramuri ale familiei sale și să transmită o moștenire puternică și sentimentală fiicei sale.

Paris a dezvăluit și semnificația specială a zilei de naștere a fiicei sale, 11 noiembrie, care marchează o dată importantă pentru ea și soțul ei, Carter Reum.

Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut  abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor - Kanal D  Romania

Aceasta este ziua în care cei doi s-au căsătorit și coincide cu numele companiei de media a lui Paris, „11:11 Media”. Paris a subliniat că această dată este plină de semnificație pentru ea, iar nașterea fiicei sale la această dată a fost pur și simplu magică și specială.

Chiar dacă Paris a fost discretă în ceea ce privește imaginea fiicei sale, recent a surprins fanii cu o ședință foto adorabilă cu micuța London. În descrierea imaginilor postate pe Instagram, Paris a exprimat bucuria ei și a împărtășit povestea din spatele numelui fiicei sale.

Cu toate acestea, Paris a mărturisit că London are deja cinci luni și seamănă izbitor cu sora ei, Nicky Hilton. Apreciind personalitățile unice ale celor doi copii, Paris a declarat că fiecare are o simplitate aparte, amintindu-i de momentele petrecute alături de familia sa.

Paris Hilton continuă să își împărtășească bucuria de a fi mamă cu fanii ei, aducând în lumina reflectoarelor povestea emoționantă a numelor și a momentelor speciale din viața sa de familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *