December 8, 2023

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, cuplul fermecător din echipa America Express, au trăit și momente tensionate în timpul aventurii lor pe Drumul Soarelui.

Într-una dintre probe, Edward Sanda i-a spus soției sale că ar dori o pauză, iar reacția tranșantă a Cleopatrei nu a întârziat să apară.

În cursa lor pe Drumul Soarelui, Edward Sanda a mărturisit că și-ar dori o mică pauză, un moment de odihnă în timpul unei probe.

Această dorință nu a fost privită cu ochi buni de către Cleopatra Stratan, care a reacționat ferm la reproșurile soțului său.

Ea i-a reproșat lui Edward că se plânge frecvent, indiferent de condițiile probei și că nu îi găsește plăcerea în multe lucruri.

Edward a împărtășit că s-ar fi plictisit și că razele puternice ale soarelui l-ar fi deranjat, însă Cleopatra nu a fost dispusă să-i accepte argumentele.

Ea a subliniat nemulțumirile sale față de atitudinea soțului său, reproșându-i că nu se arată interesat de cursa lor, mai ales având imunitate.

În opinia Cleopatrei, Edward se plânge constant și nu este deschis la provocările și schimbările de condiții pe parcursul competiției.

Așadar, cuplul Cleopatra Stratan și Edward Sanda traversează și momente dificile pe Drumul Soarelui, demonstrând că aventura America Express aduce cu sine nu doar provocări fizice, ci și teste pentru relațiile dintre concurenți.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, soțul ei / Sursă foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *