March 5, 2024

Prezentatorul TV Dan Capatos trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția sa, Monica, de mai bine de 25 de ani.

Cei doi și-au început căsnicia în 1999, renunțând la relațiile anterioare pentru a împărți același drum.

Cu toate acestea, încă de la început, Capatos i-a spus partenerei sale că există posibilitatea unui divorț.

Într-un podcast moderat de Teo Trandafir, prezentatorul TV a dezvăluit discuția avută cu soția sa: „Eu i-am zis lui nevasta mea de când ne-am căsătorit:

«Băi, nu știu dacă o să stăm până la final». «Aoleu, ce vorbă e asta?». «Nu știu, nu-mi cere să-ți promit asta că nu știu ce mi-o veni prin cap, ce nebunii. O luăm așa ușor, ușor».”

De-a lungul celor 25 de ani de căsnicie, Capatos a menținut o atitudine relaxată, explicând că nu există un secret anume pentru o căsnicie reușită: „Care este secretul? Care e secretul, stai de 25 de ani căsătorit. Nu știu mă, habar nu am.”

Cu toate acestea, prezentatorul TV împărtășește un gest constant de afecțiune față de soția sa, oferindu-i buchete de flori cu lalelele sale preferate.

Pe lângă detaliile despre căsnicia sa, Capatos a dezvăluit și aspecte legate de programul său dificil în lumea televiziunii, precum obiceiul de a dormi doar 4 ore pe noapte de 17 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *