March 5, 2024

Daniela Crudu, vedeta TV însărcinată pentru a doua oară, și partenerul ei, Dani, au fost surprinși în timp ce își satisfăceau poftele de shaorma în București.

Imaginile surprinse prezintă cuplul în timp ce se relaxează la o shaormerie după o vizită la medic.

Fosta asistentă TV a optat pentru o ținută casual, purtând un trening și un top care dezvăluia burtica de gravidă. Ea a renunțat la tocuri în favoarea încălțămintei sport.

Foto: cancan.ro

 

Partenerul său, Dani, s-a echipat și el sportiv pentru această ieșire, demonstrând sprijinul față de preferințele graviduței.

După o vizită la medic, cei doi au decis să-și satisfacă pofta cu o masă consistentă la o shaormerie din centrul Bucureștiului.

Pauză de la tocuri!

Despărțindu-se de obiceiul său de a purta tocuri sexy, Daniela Crudu a ales încălțăminte sport pentru această ocazie relaxantă.

Fotografiile documentează momentul în care cuplul a savurat preparatele, Crudu bucurându-se de o shaorma mare, în timp ce Dani a optat pentru varianta la lipie.

Imaginile redau momente relaxante și pline de bucurie ale cuplului în așteptare, cu Dani acordând atenție nevoilor partenerei sale însărcinate.

După masa delicioasă, cei doi s-au îndreptat spre casă, Cruduța ascunzându-și privirea sub ochelari de soare și lăsând să se vadă o urmă de sos pe buze.

Aceste imagini oferă o perspectivă intimă asupra vieții cuplului în perioada de așteptare a celui de-al doilea copil și demonstrează complicitatea și fericirea lor în această perioadă specială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *