February 23, 2024

Karmen Minune a dezvăluit pentru prima dată detalii despre perioada critică din viața mamei sale, Cati Minune, soția cunoscutului manelist Adrian Minune.

Acum mai bine de doi ani, Cati a trecut printr-o experiență traumatică – un accident vascular cerebral.

În cadrul emisiunii „În oglindă”, Karmen Simionescu, fiica manelistului, a deschis sufletul și a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei.

Chiar dacă se afla într-o vacanță, Karmen a simțit că părinții ei sunt în pericol. Ea a povestit că în timp ce dormea, s-a trezit la ora 6 dimineața plângând și cu lacrimi pe față, având un vis extrem de îngrijorător în care părinții săi erau într-o situație tragică.

Acest vis a fost atât de intens încât a simțit nevoia să sune acasă, descoperind că ambii părinți se simțeau rău.

Karmen a încercat să-și convingă mama să facă mai multe investigații medicale, întrucât știa că aceasta tinde să-și neglijeze propria sănătate în favoarea celor dragi. Cu toate acestea, după un control medical, Cati nu a primit niciun diagnostic.

Carmen Simionescu - Evenimentul Zilei

Karmen, simțiri neașteptate

La scurt timp după această experiență, în timp ce se afla la o petrecere exclusivistă în timpul unei alte vacanțe, Karmen a simțit din nou că mama ei este în pericol.

A sunat-o și a aflat că Cati suferise un accident vascular cerebral și era internată în spital.

Acesta a fost un moment extrem de dificil pentru familia Minune, însă Karmen a subliniat importanța monitorizării și a acordării de atenție sănătății celor dragi, chiar și în cele mai mici semne de disconfort sau boală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *