February 23, 2024

Susan a luat o decizie neașteptată cu doar 4 zile înainte de data stabilită pentru nunta ei – a anulat întregul eveniment și și-a încheiat relația cu logodnicul ei. Motivul? O dispută legată de cheltuieli.

Povestea începe atunci când Susan a început să calculeze costurile pentru nunta lor și a ajuns la o sumă considerabilă – aproximativ 60.000 de dolari canadieni, adică aproximativ 42.000 de euro.

Într-o încercare de a acoperi aceste cheltuieli, Susan a cerut fiecărui invitat să contribuie cu 1.500 de dolari canadieni, adică aproximativ 1.000 de euro. Cu toate acestea, această solicitare nu a fost întâmpinată cu entuziasm, iar mulți invitați au refuzat să participe, inclusiv nașii.

Confruntată cu această situație, Susan a decis să anuleze nunta și să pună capăt relației cu logodnicul ei.

Pe contul ei de Facebook, ea a explicat că despărțirea lor a fost rezultatul unor probleme recente și ireparabile, și că au decis să nu mai continue cu nicio procedură viitoare legată de căsătorie.

Cu toate că decizia ei a stârnit multe reacții, Susan consideră că nu a făcut nimic greșit și că cererea lor de donații în bani pentru nunta lor nu era neobișnuită.

Ea subliniază că finanțarea adecvată era crucială pentru realizarea nunții la care visau, iar cei care nu puteau contribui financiar nu erau invitați.

Astfel, ceea ce ar fi trebuit să fie unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor s-a transformat într-o lecție despre priorități și comunicare în cuplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *