February 23, 2024

Nuți, cunoscută ca fiind fosta bonă a familiei Prodan–Reghecampf, a devenit un personaj adorat de publicul telespectator după apariția sa în reality show-ul ce prezenta viața fostului cuplu.

La mai bine de 10 ani de la acea perioadă, femeia este de nerecunoscut, iar acum se pregătește să revină pe micile ecrane într-un nou proiect.

Cu trecerea timpului, Nuți a evoluat din rolul de bonă într-un membru esențial al familiei Anamariei Prodan, devenind chiar prietena apropiată a acesteia.

Legătura strânsă dintre cele două a fost evidențiată de-a lungul anilor, iar acum, Sarah, Rebeca și Bebe, copiii Anamariei Prodan, o consideră pe Nuți ca pe o a doua mamă.

Anamaria Prodan îi recunoaște contribuția esențială în creșterea copiilor și subliniază că Nuți nu mai este doar o bonă, ci face parte integrantă din familia sa.

Cu o legătură care datează de aproape 25 de ani, Nuți a fost alături de impresară în toate momentele importante.

Despre relația cu Nuți, Anamaria Prodan a declarat: „Ea nu mai e bonă, e familia mea. Mergem peste tot, de 23 de ani este umbra mea.

Copiii mei sunt copiii mei. Avea 23 de ani când a venit. A crescut copiii atât de frumos, cu frică de Dumnezeu și cu respect.”

Cu toate acestea, Nuți a rămas departe de lumina reflectoarelor după încheierea reality show-ului „Prodanca și Reghe”.

O nouă emisiune

Cu toate acestea, în prezent, publicul o va regăsi pe micile ecrane, alături de Anamaria Prodan, în noul reality show „Punct și de la Capăt”, difuzat pe Antena Stars.

Anamaria Prodan a dezvăluit că acest proiect este unul de suflet și că va prezenta momente din viața sa, inclusiv călătorii în America.

Echipa emisiunii a filmat fiecare moment important, iar Anamaria Prodan a afirmat că, de acum încolo, vacanțele lor vor fi documentate cu camerele de filmat alături.

Astfel, publicul se pregătește să redescopere pe micile ecrane figura iubitoare a lui Nuți și să exploreze noi aspecte din viața Anamariei Prodan în acest nou și captivant reality show.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *