April 14, 2024

Relația tensionată dintre prințul Harry și prințul William este subiectul unor speculații intense, iar mulți uită de sursa inițială a discordiei dintre frați.

Deși mulți ar da vina pe mariajul lui Harry cu Meghan Markle, adevărul pare să fie mult mai complex și să dateze încă din adolescența lor.

Potrivit biografului regal Robert Lacey, problemele dintre cei doi frați au început să apară încă din anul 2002, când Harry a fost implicat într-un scandal legat de consumul de substanțe interzise.

Incidentul a creat un adevărat tumult, iar chiar și Regele Charles a trebuit să intervină public pentru a-i cere scuze în numele lui Harry.

Această situație l-a făcut pe William să se simtă neîndreptățit, alimentând rivalitatea dintre ei.

Ce alte incidente au mai avut loc

Apoi, în 2005, Harry a atras atenția lumii întregi purtând o uniformă nazistă la o petrecere, fapt care a stârnit indignare și dezaprobare. Prietenii susțin că acest incident a exacerbato sentimentele de rivalitate și invidie dintre cei doi frați.

Deși mulți ar putea crede că Meghan Markle a fost factorul principal în decizia lui Harry de a se distanța de familie, autorii susțin că problemele dintre cei doi frați nu sunt noi și nu sunt cauzate exclusiv de prezența Meghan.

Rivalitatea și invidia s-au instalat încă de la o vârstă fragedă, iar incidentele din adolescența lor au adâncit această ruptură.

Astfel, se pare că relația tensionată dintre prinții Harry și William are rădăcini adânci și complexe, care au apărut mult înainte ca Meghan Markle să intre în peisajul familial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *