April 14, 2024

După anunțul tulburător făcut de Kate Middleton privind lupta sa împotriva cancerului, o altă veste tristă zguduie Marea Britanie.

Sarah Ferguson, cunoscută și sub numele de Ducesa de York și fosta soție a Prințului Andrew, a primit un al doilea diagnostic de cancer în decursul unui an.

Investigațiile medicale amănunțite la care a fost supusă Sarah au relevat prezența unui melanom, o formă gravă de cancer de piele.

Această veste vine la scurt timp după ce, în vara anului trecut, Ducesa a fost diagnosticată și cu cancer la sân, fiind nevoită să suporte o mastectomie și o intervenție chirurgicală reconstructivă.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Ducesei de York, melanomul a fost detectat la timp datorită vigilenței deosebite a dermatologului său.

Cu toate acestea, un al doilea diagnostic de cancer a fost o lovitură puternică pentru Sarah. Ea a vorbit deschis despre lupta sa pe Instagram, exprimând recunoștința pentru mesajele de dragoste și sprijin primite din partea fanilor și a familiei.

Este evident că familia regală britanică se confruntă cu momente dificile, iar publicul își exprimă solidaritatea și susținerea în fața acestor provocări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *