March 5, 2024

Nutriționiștii susțin că un fruct asiatic cultivat în iarnă, poate juca un rol crucial în întărirea apărării organismului, oferind, în același timp, beneficii semnificative pentru cei care urmăresc să slăbească și să mențină o dietă sănătoasă fără a cheltui o mulțime de bani.

Cu un gust delicios și o aromă dulce, kaki devine disponibil în sezonul de vârf, în special la sfârșitul toamnei și începutul iernii.

Nutriționistul Abigail Roberts subliniază că, deși acest fruct poate părea similar cu o roșie la exterior, pulpa sa interioară portocalie, asemănătoare mango-ului, este plină de proprietăți care stimulează sistemul imunitar.

Bogat în vitamine

Kaki oferă 15% din valoarea zilnică recomandată de Vitamina A și 14% din valoarea zilnică de Vitamina C.

În plus, conține cantități generoase de vitamina E, K, B6 și potasiu, esențiale pentru menținerea unui sistem imunitar puternic.

Cultivat inițial în China, kaki se bucură de un gust bogat și dulce, făcându-l nu doar o alegere sănătoasă, ci și delicioasă pentru consumatorii de toate vârstele.

Acest fruct se dovedește a fi un aliat valoros în sezonul rece, contribuind la menținerea sănătății și la susținerea eforturilor de slăbire ale celor care adoptă o dietă echilibrată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *